Tabbouleh - glutenfri!

Testade att göra Tabbouleh för första gången idag. Bytte ut bulgur mot quinoa för att göra det glutenfritt och det blev vansinnigt gott!
Recept:
Quinoa för 4 pers (koka enl. anvisning på förpackning)
300 gr slätbladig persilja
4 tomater
1 röd lök
Saften från en citron (blir ca 1 dl)
1 dl olivolja
Flingsalt
Svartpeppar från kvarn
Gör så här:
Koka quinoan och låt den svalna en aning
Skölj och ta bort det grövsta från persiljan
Hacka persiljan väldigt fint, ös i en stor bunke.
Skölj och kärna ur tomaterna, finhacka dom, i bunken med hacket
Skala och finhacka rödlöken, ös i bunken
Pressa ur ca 1 dl från citronen och blanda med olivoljan
Häll i quinoan och dressingen i bunken och blanda väl
salta och peppra, låt det sedan stå i minst en havtimme innan du serverar